C.

The design of this Bennet store aimed to both help the timing of purchases and improve the stay in the centre with an internal restaurant, free Wi-Fi, charging points for smartphones and tablets, a relaxation area and children's area with nursery for toddlers.

Area: 8,560 sqm
Assignment: Preliminary, final and executive design: architectural, structural, plant engineering and urban planning.

The engineering choices are innovative, with the greatest respect for the environment to limit energy consumption and pollution. The advantages of some of these technological innovations are directly visible and usable by the customers themselves, who, for example, among the 500 free parking spaces, find the charging stations for electric cars to use for free during their purchases.

This site or the third party tools used by this site use cookies that are necessary for their operation and useful for the purposes set out in the cookie policy. For more information, please see our privacy policy.