C.

A dynamic, modern and efficient complex of buildings destined to be the headquarters of Bennet s.p.a. completely designed by Cotefa. The interior design project is developed on four floors and two basements where there are the service area, the warehouse and the car parks. The technical-architectural solution offers maximum comfort thanks to the respect of high efficiency and flexibility criteria and to the implementation of modern solutions for energy saving.
The best finishes and valuable natural materials were selected for the project. The facades of the offices are completely hooded and made of metal structure.
The final result of the project is a complex of modern and functional offices, which ensure high visibility and operational efficiency to the Company.

Estimated costs: 4,000,000 euro
Assignment: Architectural design, structural design, design of electrical-mechanical systems, site safety and works management

This site or the third party tools used by this site use cookies that are necessary for their operation and useful for the purposes set out in the cookie policy. For more information, please see our privacy policy.